Lichaamsgerichte behandeling

Een heerlijk moment om naar je innerlijke bewustzijn te keren en te luisteren naar je lichaam voor een totale ontspanning. Vertrouwen krijgen in je eigen bewustzijn, het geheel van lichaam en geest te ervaren/voelen. Proberen bij uw eigen groei/levenskracht te komen, te luisteren naar ons gevoel en daar bewust van te worden.

We kijken naar het Cranio Sacrale ritme dat misschien niet meer stroomt en door dit weer in beweging te zetten. Dit kunnen oude blokkades uit het verleden zijn, die ons in de weg staan. Er komt meer ruimte in lichaam en geest, vitaliteit, innerlijke rust en energie. We komen bij de oorzaak diep in de kern en kunnen dan loslaten wat we niet meer nodig hebben  om te helen van onze klachten en onze eigen kracht te leren voelen. Om te leven vanuit onze eigen vrijheid

De Methode

De cliŽnt wordt op zijn gemak gesteld, neemt plaats op een behandel tafel. De gehele behandeling houdt de cliŽnt zijn kleren aan. De therapeut voelt uit ervaring aan waar eventuele blokkades zijn. Door met de vlakke hand zachte druk uit te oefenen, en het Cranio Sacrale ritme te volgen. De drukvlakken bevinden zich onder andere op de schedel en het heiligbeen, maar ook op andere plaatsen op het lichaam. Het heiligbeen is bereikbaar doordat de therapeut met zijn hand onder het lichaam reikt.

Deze behandeling duurt ongeveer 1 a 1 1/2 uur waarna u zich heerlijk ontspannen en in de kern van uzelf voelt. en u lichaam kan gaan genezen Soms is een korte serie van behandelingen noodzakelijk om een optimaal en blijvend resultaat te bereiken.
Een veilige en prettige manier om weer vertrouwen te krijgen in u eigen lichaam.

De Kosten

Cranio Sacraal behandelingen duren ongeveer 60 minuten. De prijzen zijn als volgt:

  • behandeling:
  • naar inkomen 
     

Cranio Sacraal

Heerlijk ontspannen en tot uw zelf komen door middel van Cranio Sacraal.