• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Behandeling van acne

jul 20, 2021 Verzorging

Acnebehandeling Rotterdam

Wat heeft de huid met acne te maken? De huid helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur. Te veel warmte of kou kan iemand doen zweten, wat op zijn beurt leidt tot bacteriën en ontstekingen. Ontsteking maakt de huid vervolgens ontstoken, rood en gezwollen. De onbalans van warmte of kou kan acne veroorzaken. De talgklier is verantwoordelijk voor de olieproductie. De voornaamste functie van de talgklier is de productie van smeermiddelen die helpen bij het ontstaan van een talg. vette huid. Dus behalve dat talg helpt om het acne proces te vergemakkelijken, helpt het ook om de pH waarde van de huid te bepalen. De pH-waarde van de huid bepaalt welk type bacteriën op de huid kan gedijen.

Om acne te helpen, moet men dus manieren bedenken om een toename van de slijmproductie van de huid te voorkomen. Wanneer de talgklieren efficiënt werken, is er een daling van de slijmproductie. De voornaamste oorzaken van acne zijn meestal een overproductie van talg. Vrije radicalen veroorzaken de afbraak van de buitenste laag van de huid. De afwezigheid van talg betekent dat de huid vatbaarder is voor ontstekingen. De vorming van witte bloedcellen bepaalt of je acne krijgt of niet. Als je vrije radicalen krijgt, dan zul je vatbaar zijn voor acne. Schimmels kunnen ook acne veroorzaken. Onze voeding moet echter worden verbeterd, zodat de talgproductie afneemt. Vooruit plannen met acnebehandeling.

Omdat acne te voorkomen en te behandelen is, moet men in staat zijn vooruit te plannen om de aandoening te behandelen. Men moet weten welke categorieën van voedingsmiddelen te vermijden. Het is bijvoorbeeld ongezond om veel suiker en vetten te eten. Sommige voedingsmiddelen zijn wel toegestaan, zoals zuivelproducten, groenten, vis, zaden, noten, kip, kalkoen, vis en lever. Cafeïne moet worden vermeden, omdat het irritatie van het hoornvlies kan veroorzaken. Alcohol en koolzuurhoudende dranken moeten worden vermeden, evenals dranken met een hoog gehalte aan aldehyde. Deze dranken staan erom bekend dat ze de huid uitdrogen. Voor sommige mensen is een ontstekingsremmend middel voldoende om acne te behandelen.

Het gebruik van retinoïden. Het gebruik van retinoïden wordt niet aanbevolen voor de behandeling van acne. Dit komt omdat retinoïden derivaten zijn van vitamine A. Hoewel ze verkrijgbaar zijn in alternatieve geneeswijzen, worden ze meestal gebruikt door dermatologen om de verspreiding van rimpels tegen te gaan. Een verwant middel, bekend als nicotinezuur, wordt ook gebruikt. Nicotine, dat bekend staat als een van de beste voedingsmiddelen ter wereld, is in staat de bloedvaten te verwijden, wat op zijn beurt leidt tot een betere circulatie van het bloed in het hele lichaam. Dit is van vitaal belang bij de behandeling van acne.

Een ons preventie. Een gram voorkomen is meer waard dan een pond genezen. De beste manier om acne te voorkomen is te begrijpen wat de oorzaken zijn van acne. Een geweldig boek dat acne en acne triggers bespreekt is Becoming Taller Secrets. Koop dit boek en koop een behandeling met andontoforese als je acne wilt behandelen. Een andere behandelmethode is het operatief verwijderen van laesies. Hoewel deze behandeling invasief is, is het het proberen waard omdat het effectief is. Gangbare behandelingen voor acne zijn het herhaaldelijk reinigen van de geïnfecteerde gebieden, waarbij alleen ontstoken weefsels en dode cellen worden verwijderd. Spijsverteringsbevorderende middelen en mondspoelingen zijn in staat om bacteriën die acne veroorzaken te doden. Voorhoofdspoelingen exfoliëren ook de dode huidlagen en verlichten de druk van de geïrriteerde huid. Voor de behandeling kan het beste zout water of appelciderazijn worden gebruikt. Het water moet lauw zijn en er mag geen appelciderazijn aan worden toegevoegd.

Slechte eetgewoonten.Zorg ervoor dat je voedingsmiddelen vermijdt die ontstekingen veroorzaken. Het kan het post-insulinesyndroom zijn of het natuurlijke deel van de zwangerschap. De enige voedingsmiddelen die zijn toegestaan in de zwangerschap zijn fruit, groenten, gekookte kip, volkoren en vetvrije zuivel. Voldoende slaap en lichaamsbeweging zijn ook noodzakelijk en sla nooit een slaap over.

Ook na de zwangerschap zijn goede eetgewoonten belangrijk voor de gezondheid van uw baby. Het is raadzaam om voedingsmiddelen te eten die veel vezels en vitaminen bevatten. Daarom moet uw voeding veel vezels en koolhydraten bevatten.

Gebrek aan vitamine D. Vitamine D is belangrijk voor de normale werking van het immuunsysteem. Het ultraviolette zonlicht voorziet het lichaam van de nodige vitamine D, maar elke week moet u wat tijd in de zon doorbrengen, anders vermindert uw lichaam de hoeveelheid D die u uit voedingsmiddelen haalt. De beste manier om dit te doen is ten minste 10 minuten per dag in de zon door te brengen. Vraag de arts bloed te prikken om de hoeveelheid D-inname elke dag te meten. De inname van vitamine D wordt automatisch verhoogd bij blootstelling aan zonlicht. Het is minimaal dus, dit helpt om de vereiste dagelijkse behoefte aan vitamine D te bereiken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.