• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe begin je je eigen salon?

aug 22, 2021 Verzorging

Kapsalon Hilversum

 

 

 

Hilversum biedt professioneel haarsnijwerk en producten van hoge kwaliteit. Velen van ons dag spa eigenaars of exploitanten hebben gezien een goed product dat tekort schiet in de kwaliteit en de prestaties die we wilden in onze producten. Wij streven er altijd naar om te werken met de nieuwste tools en technologie om onze klanten te voorzien van de beste resultaten. Als het om producten gaat, staan we altijd voor een grote keuze. Hoe weten we welke superieur zijn en welke slechts opvulling en goedkopere imitaties zijn?

Net als andere kapsalons in het topsegment hebben wij geen medewerkers (of kappers) die zomaar binnenkomen om ons haar te doen. Wij werken met de beste professionals ter wereld en zij delen graag hun expertise. Bovendien zult u merken dat uw meer dan waarschijnlijke hairstylist een buurman of familielid is. Wanneer u de salon binnenloopt, is het eerste wat u zal opvallen de professionaliteit. De mensen zijn daar voor een reden en zij maken deel uit van een bedrijf dat u wil helpen er op uw best uit te zien.

U zult veel stylistenleerlingen vinden in kaaswinkels, kapperszaken en kapsalons die dezelfde diensten aanbieden als de salon van het bekende merk. U zult echter merken dat de resultaten niet dezelfde zullen zijn. Verschillende redenen hebben de overstap veroorzaakt van het werken voor een high-end salon, naar een eigen haar- en schoonheidssalon. De professionals die bij ons werken zijn toegewijd aan het verlenen van service aan onze klanten. In plaats van de verantwoordelijkheid aan iemand anders over te dragen, helpt de toewijding aan uitmuntendheid om hun interesse in het bedrijf te behouden.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat er meerdere voorkeursniveaus zijn binnen de salonbranche. Je kunt werken in een high-end full service salon, of een low-end full service salon. Wanneer u in een high-end salon werkt, steunt u het team en de salon waarin u werkt. Je hebt in de salon geĆÆnvesteerd en voelt een gevoel van trots en loyaliteit om de salon draaiende te houden. Maar al snel zult u zien dat het geld uit de zaak verdwijnt. Dus gaat u op zoek naar een franchise of locatie die meer kost, maar wel een betere service biedt. Als het geld op is, hoeft u misschien niet meer terug te gaan.

Als u daarentegen in een goedkope salon werkt, ondersteunt u het team misschien niet, maar doet u gewoon uw werk. De eigenaars zijn er misschien niet zo blij mee dat hun salon een winstgevende kleine onderneming is, en uw tijd daar kan aanzienlijk worden beperkt. Oplossing?

U kunt nog steeds het geweldige servicemodel aanbieden, maar u zult meer moeten investeren in uw marketing en meer zichtbaarheid krijgen, wat zich uiteindelijk zal vertalen in hogere kosten.

Dus, als je niet wilt stoppen als hairstylist, maar je wilt een succesvolle zaak beginnen, moet je leren hoe je je eigen salon begint.

Een van de meest succesvolle manieren om je eigen salon te beginnen is het leasen van een commerciĆ«le zonnebank. Het ding om te onthouden over leasing is dat je geld moet sparen om het bed te kopen, maar je zult nog steeds de ruimte nodig hebben om het bed te huisvesten. U kunt erachter komen welke bedden zijn in de vraag in uw omgeving door te kijken naar de lokale zonnestudio’s.

Grote winkels, zoals Wal-mart en Target zijn een uitstekende bron van gebruikte salonbedden. Natuurlijk zijn deze altijd beschikbaar en u moet geen moeite hebben om er een te vinden die u aanspreekt. Ook zijn bedrijven van alle groottes altijd op zoek naar ruimte om wat extra’s toe te voegen.

U ziet ook mogelijkheden voor een salon om hun gebruikte apparatuur te verkopen om toekomstige klanten tevreden te stellen. Er is zo’n grote vraag naar gebruikte salonbedden, dat het zelfs de moeite waard is om te overwegen erin te investeren als u de nodige ruimte hebt.

Als u geld wilt besparen, kunt u deze bedden natuurlijk het beste bij een groothandelaar kopen in plaats van bij een salon. Waarom? Omdat groothandels de bedden tegen veel lagere kosten verkopen.

Natuurlijk, als u de ruimte en het budget hebt om te investeren in nieuwe bedden of een uitbreiding, neemt een salon de huur graag van u over. Daar is niets mis mee. De groothandel blijft groeien en zal in de rijpe positie zijn om nieuwe bedden aan te schaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.