• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe houd je je nagels gezond

aug 22, 2021 Verzorging

Beautysalon Rotterdam

 

 

Zowel mannen als vrouwen willen er op hun best uitzien. Het is een genot om de transformatie van iemands zelf van begin tot eind te zien. Wanneer u echter van huis bent, begint de persoonlijkheid die u in uw leven zou moeten missen, naar boven te komen. Vandaag is de dag dat u blij zult zijn te kunnen melden dat u een manicure en een pedicure krijgt bij de schoonheidssalon in Rotterdam.

Het is half acht en de zon schijnt volop in Rotterdam, hopelijk heb je die zonnebrandcrème meegenomen als je van plan bent langere tijd buiten door te brengen. Als de zon schijnt moet je je huid beschermen. Veel mensen weten niet hoe belangrijk het is om je huid te beschermen tegen de zon.UV stralen tasten je huid aan en kunnen kanker veroorzaken. Draag uw zonnebrandlotion en houd uw huid drijfnat als u voor langere tijd in de zon moet zijn.

Je hebt je favoriete vochtinbrengende crème en een tube lippenbalsem meegebracht. Een lichte verstuiving van uw favoriete parfum op uw pols brengt u in de juiste stemming. U bent klaar om de dag te beginnen.

De eerste stap in de ochtend is meestal het reinigen van je lichaam en je tanden. Hoe schoner uw tanden zijn, des te effectiever is uw reinigingsmiddel. Glimlach en poets uw tanden en wangen. Je zult een ander niveau van zelfvertrouwen voelen omdat je dit ’s morgens hebt gedaan.

In de namiddag moet u uw nagels doen. Als je geen tijd hebt gehad om je nagels te borstelen of je favoriete nagellak aan te brengen, moet je beginnen met een blanke basislak. Daarna brengt u een beetje roze, perzik, koraal, of gele nagellak aan. Je gaat je nagels opbouwen. Lak je nagels niet meteen na je favoriete nagellak. Je moet de kleur laten drogen zodat je zeker weet dat de nagellak er niet af gaat. Het zou er uit moeten komen als je vingers halverwege droog zijn. Je moet ongeveer 5 minuten wachten tussen elke lak.

Eet vandaag gezond en houd uw thuismanicure kort. Uw nagels zullen knallen omdat ze gezond en sterk zijn. Als u andere manicures wilt toevoegen, vraag uw man dan om u te helpen.

Als u met deze routine begint, zult u er op de lange termijn veel profijt van hebben. U zult gezonde, sterke nagels hebben die uw zelfvertrouwen zullen vergroten en u vaker zullen doen glimlachen.

Minimaliseer stressWe hebben allemaal gehoord over hoeveel stress je zou moeten hebben. Sterker nog, verhoogde stress is een van de belangrijkste oorzaken van broze, gebarsten, at-home manicures. Door voldoende te slapen, een paar pauzes te nemen gedurende de dag, of zelfs als je het moeilijk hebt om in slaap te komen, kun je je stressniveau verminderen.

Het is grappig hoe de reacties van je lichaam op bepaalde dingen ervoor zorgen dat we een hoop gekke dingen doen. Bijvoorbeeld, nieuwe schoenen kopen is niet echt een optie als je wanhopig probeert af te vallen. Natuurlijk, in plaats van die nieuwe schoenen te kopen zou je ook iets anders kunnen doen. Maar geen gekke dingen doen zoals voor honderden dollars aan kleding of sieraden kopen omdat je bang bent voor wat er mis zou kunnen gaan. Er gebeuren een paar slimme dingen als je gestrest bent. Je stopt met zo vaak te lachen. Je gaat er leuker uitzien. Het grappige is dat als je iets geks aan het doen bent zoals een manicure of schoenen aantrekken, je het nooit zult merken omdat je het te druk hebt.

Nog iets anders zal gebeuren als je begint met manicures of het bijhouden van je nagellak. Je zult merken dat je je beter gaat voelen over jezelf. Vergeet niet dat je dit moet blijven doen, de reis naar de salon is niet echt een optie meer.

Dus, als je wilt ontsnappen aan al die drukke schema’s en wat ontspanning wilt krijgen, waarom begin je dan niet met een nagelverzorgingsroutine? Je hebt er niet veel voor nodig, en uiteindelijk zul je er dankbaar voor zijn. Je voelt je er beter door en je brengt meer tijd door met je gezin, wat altijd leuk is!

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.