• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe kom ik van spieren af

jul 7, 2021 Verzorging

Bindweefselmassage Breda

bindweefsels door uw hele lichaam, omdat elke beweging moet plaatsvinden binnen het bindweefsel absorbeert energie; helpt bij de controle overdracht van impulsen van de ene plaats naar de andere. Zodra de energie door de vezels van het bindweefsel is geabsorbeerd, wordt de plaatselijke biomechanica verstoord en is een spiercontractie nodig om de gewenste beweging tot stand te brengen. Daarom zie je soms spierbouwers urenlang op een loopband staan. Dit  zorgt er ook voor dat vocht (uitdroging) uit je lichaam wordt afgevoerd en dit helpt om de geordende coördinatie te herstellen.

Die typische bindweefoefeningen die je doet op een loopband of door praktisch elke dag in een sauna te zitten, kunnen je lichaam uitdrogen zonder het daadwerkelijk droger te maken. Je kunt je lichaam helpen door het niet te laten uitdrogen door de handeling van zweten, binden en ontspannen. Op deze manier kunt u uw lichaam helpen zichzelf te ontgiften. U kunt uw lichaam helpen zichzelf te genezen door gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen!

Oplossingen:

o bind huilt door op de rand van een trapgat te gaan zitten

o bind weent door op je rug te liggen met gestrekte benen

o bind weent door uw voeten tegen elkaar te plaatsen

o benen bij elkaar – Als je het over het algemeen ongemakkelijk vindt om je benen op te tillen, til ze dan in de lucht (als een omgekeerde hond!) en blijf tot tien tellen

o til de benen in de lucht (als een blije hond op zijn kop!) en blijf tellen tot tien en laat dan de benen zakken om ze terug te plaatsen (weer als een hond op zijn kop)

o laat benen vallen om ze te vervangen (als een omgekeerde hond!) en blijf tellen tot tien

 

Zodra u alle hechtingen hebt teruggeplaatst, zal de fascie extreem verstrakken en beginnen te vervormen door de draai. Na ongeveer tien dagen, zult u veel minder rimpels opmerken en ook zult u uitzakken als een gek. U kunt zelfs uw kin haren optillen door alleen maar te lopen of op uw hoofd te gaan staan.

Laat u niet misleiden door de plaatselijke dermatoloog die u dit probeert te verkopen, het is helemaal natuurlijk en het is geen magische pil. Het zal tijd kosten, maar de resultaten zouden in ongeveer 10 dagen volledig verdwenen moeten zijn.

Lees meer
Oedeemtherapie Breda
Lymfoedeem Breda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.