• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe krijg ik een bruine teint en het belang van een bruiningslotion

aug 22, 2021 Verzorging

Beautysalon Utrecht

 

 

Wacht – een van de technologisch verlichte mystieke computerwetenschap vergeef me terwijl ik mijn getuigenis afleg over de diepgaande therapeutische energie die ik ontving van mijn Artiestenvrienden die hier in de beauty salon net buiten de metropool wonen en werken. Ja, nu ik er zo over nadenk, mijn speciale behandeling heeft een spirituele betekenis in tegenstelling tot een puur cosmetische. Er is een verschil tussen een aricted and restricted(stormakyl) crème vs. een broaden and broad( superiorsake) crème.

We zien vaak over het hoofd hoe belangrijk het is om onze huid gezond te houden als we de zonnebrandcrème niet correct gebruiken. En waarom is het gebruik van zonnebrandcrème belangrijk? Het ultraviolette licht van de zon helpt onze huid niet alleen melanine te produceren (het pigment dat de huid zijn kleur geeft), maar stimuleert ook de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Vitamine D is belangrijk omdat het in de huid wordt aangemaakt als reactie op blootstelling aan de zon en een onvermijdelijk gevolg is van het in de zon zijn. De verhoogde productie van vitamine D helpt ernstige huidziekten zoals eczeem te voorkomen. Het voorkomt het donkerder worden van de huid dat soms wordt waargenomen na blootstelling aan de zon.

vertraagt de schade die aan de huidcellen wordt toegebracht door een bruiningsversnellende crème te gebruiken. Deze versnellers hebben een geneesmiddel genaamd oxytocine. Oxytocine werkt op een vergelijkbare manier als de voedingsvitamine vitamine B3 en wordt verondersteld te helpen stress te verminderen op een manier die oxytocine niet doet. Omdat de toename van oxytocine het vrijkomen van endorfine (de “goede” chemicaliën van het lichaam) in de hersenen veroorzaakt, en een “natuurlijk” aangenaam en ontspannend effect op het lichaam heeft. Zo vermindert stress en blijft de huid gezond, glad en ziet er jonger uit.

De typische bruiningsversneller crème wil het melanine niveau in de huid verhogen door gebruik te maken van een combinatie van specifieke natuurlijke producten, vitaminen en plantenextracten, daarnaast is er meestal een regelmatige toevoeging van bepaalde plantenextracten bedoeld om wat antioxidant bescherming te bieden. Nu we besproken hebben hoe je bruin kunt worden en het belang van de “brandnetel” als bruiningsversneller, laten we bespreken hoe je een bruiningsversneller op de juiste manier aanbrengt.

Over het algemeen met het bruinen crèmes die u zult willen om uw crème aan te brengen na een douche en masseer het zachtjes in je huid, en dan laat het inwerken in uw huid voor een paar minuten, dit zal helpen de crème om optimale absorptie te krijgen. Er zijn twee factoren die bepalen hoe snel de crème moet intrekken -1) De grootte van het te bruinen gebied, en de kwaliteit van de bruiningscrème in kwestie.

Als u gewoon snel bruin wilt worden, kunt u een enkel of lotion met een zeer korte molecuulgrootte gebruiken. Zulke kleine moleculen zorgen ervoor dat ze gemakkelijk door de huid worden geabsorbeerd en niet zo snel wegvloeien als een groter middel zoals een lotion of een longdollercrème dat zou doen.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een langer durende bruine kleur, dan wil je een bruiningsversnellende crème gebruiken. Zo’n crème helpt de huid te bruinen voordat uw eigen huid de kans heeft gehad om te bruinen door de koelte van het seizoen.

Het eindresultaat zal een mooie diepe bruine kleur zijn die je zult willen bijwerken als je er klaar voor bent. Als u deze paar tips volgt, zult u zeker een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van de beste bruiningsversneller crème voor uw huid.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.