• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe krijg je je tanden terug?

aug 10, 2021 Verzorging

Microblading Zeeland

 

Voor het beste resultaat is het belangrijk een goede, volledig opgeleide technicus te vinden die ervaring heeft met microblading. Ook al is het een relatief nieuwe techniek, toch zijn er enkele risico’s aan verbonden en moet u uw therapeut raadplegen voordat u ervoor kiest.

Voordelen van microblading

De afwerking kan subtiel of zeer dramatisch zijn, afhankelijk van hoe je het doet. Als je voor een subtiele look gaat, kunnen je wenkbrauwen worden gevormd op elke manier die je wilt nadat de pigmenten zijn aangebracht. Wil je echter iets dramatischer, zoals een lift of wenkbrauw tandheelkunde, dan is het belangrijk om een professional te vinden die gespecialiseerd is in dat soort werk.

Het kan ook gunstig zijn om een salon te kiezen waar de eigenaar een goede reputatie heeft voor het geven van goede service. Je wilt iets meer betalen en vertrouwen krijgen. Dat geeft je de best mogelijke kans om geweldig uitziende wenkbrauwen te krijgen en de professional die om jou en je haar geeft zal precies weten hoe hij het pigment het beste kan aanbrengen en naar voren kan brengen.

Er zijn verschillende soorten micro-pigmentatie. Zo is er een behandeling die bij sommige mensen gemakkelijker werkt dan bij anderen. Het varieert ook met de huidskleur van de persoon. Vanwege deze factoren, moet u er zeker naar vragen voordat u het laat doen.

Hoe ziet het eruit?

Na de eerste behandeling zal een gekwalificeerde professional ervoor zorgen dat het pigment in de huid blijft en de wenkbrauwlift in het haar gaat. Een wenkbrauwlift duurt één tot drie uur, afhankelijk van de verfijndheid van de professional bij wie u het laat doen.

Wat als ik besluit het zelf te doen?

In veel gevallen is dit een betere optie dan naar een salon gaan. Bij een professional weet u precies wat u kunt verwachten en wanneer de procedure wordt uitgevoerd. U heeft meer controle bij een salonbehandeling.

Wat moet ik doen na laserontharing?

Na de procedure kan uw huid zacht aanvoelen en kan er wat roodheid en zwelling rond het gebied zijn. Gebruik zo nodig ijskompressen en pijnstillers die zonder recept verkrijgbaar zijn. Veel mensen vergeten blootstelling aan de zon en andere activiteiten die de huid kunnen irriteren te vermijden. Vermijd het gebruik van zonneproducten en zelf bruinende crèmes gedurende een dag of twee na de behandeling.

Het vermijden van blootstelling aan de zon is het belangrijkste wat u meteen kunt doen. Blootstelling aan de zon kan nadelige gevolgen hebben voor de huid. Blijf in plaats daarvan zo veel mogelijk uit de zonnestralen.

Kneuzingen kunnen, naast de zichtbaarheid van donkere pigmentatie, een zeer gênante zaak zijn. Wondsteken en korstvorming kunnen ook voorkomen. Hoewel er veel crèmes en geneesmiddelen zijn die kunnen worden gebruikt om deze problemen te behandelen, is een eenvoudige controle bij uw cosmetisch chirurg of dermatoloog de beste manier om een recept te krijgen.

donkere kringen onder de ogen,

blauwe plekken en

pijnlijke hyperpigmentatie

ultraviolette schade

Afhankelijk van hoe ernstig uw acne is, kan uw dermatoloog andere stappen voorschrijven, zoals een make-upvrije dag of het verminderen van citrusvruchtenconsumptie. Zorg ervoor dat u de voorgeschreven medicijnen ook inneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.