• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Laser Ontharing

aug 22, 2021 Verzorging

Microblading Nijmegen

 

 

In Nijmegen wordt microdermabrasie samen met een chemische peeling gebruikt om de huid te ontdoen van de dode huidcellen. Het is iets duurder dan een sessie in een kuuroord, maar veel patiënten vinden het de behandeling waard. De dode huidcellen van de gezichtsbehandeling zijn niets anders dan een canvas voor het oog om te schilderen en dat is wat dit zo’n unieke behandeling maakt.

Zorg ervoor dat u een week voor uw afspraak de zon vermijdt. Dat zal uw huid beschermen tegen een deel van de effecten van de behandeling. Als je eenmaal weet wat er gaat gebeuren, kun je het beste een ervaren Nijmeegse spa technicus zoeken om de behandeling uit te voeren. Je kunt hem of haar vragen om het werk over te laten, maar als ze dat niet doen, kun je al snel pijn hebben.

De laser die bij deze procedure wordt gebruikt, wordt in de steriele buis gedaan die is voorbereid. De technicus gebruikt het staafje om de huid te overzien op de plaats waar de dode cellen zijn verwijderd. De laser wordt korte tijd over het gebied gezwaaid en daarna wordt de staaf weer over het gebied bewogen. Na de behandeling kan de huid branderig aanvoelen, maar dat is normaal. Het betekent dat de laser de follikel heeft behandeld op de plaats waar de dode cellen zich bevinden. In de meeste gevallen verdwijnt de pijn na een paar dagen.

U moet het gebied niet aanraken direct na de procedure. Dit zal de laser verzwakken. Het zal moeilijk zijn voor het apparaat om het gebied te behandelen, en daarom wilt u dat misschien niet. Als u het gebied onaangeroerd laat, zullen de dode cellen ervoor zorgen dat de behandeling op de lange termijn meer gaat kosten.

Complicaties als gevolg van ontharen met behulp van laser zijn zeldzaam. De behandeling is doeltreffend en u mag niet vervelend zijn voor de huid. Als het behandelde gebied geïnfecteerd raakt, laat het uw dermatoloog weten. Bel uw arts als de huid er vreemd uitziet. gezwollen of donker. Het kan een teken zijn van complicaties.

Vermijd bruinen voor uw behandeling. Het licht van de bruiningsspray komt overeen met de intensiteit van de laser, en het kan het ook moeilijk maken voor de laser om de haarfollikel aan te pakken.

Vrouwen hebben meer kans op bijwerkingen dan mannen vanwege de natuurlijke kenmerken van de huid. Een gladde huid is een goede garantie dat de procedure een succes zal zijn.

Hoewel ook mannen zich kunnen laten ontharen met behulp van laser, wordt aanbevolen dat mannen dit doen in een speciaal behandelingscentrum, Men’s Place, of een kuuroord. De technici van deze centra hebben vaak laserontharing bij mannen uitgevoerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat de technici weten wat ze doen.

Ontharing bij mannen kan pijnlijk zijn, maar mannen zijn beter af dan vrouwen omdat ze er beter tegen kunnen. Als een man het niet erg vindt om na afloop losse kleding te dragen, dan is dat maar zo. Laat hem weten dat de laserbehandeling uitzonderlijk belangrijk is op intieme momenten.

Welke resultaten kunnen we verwachten?

In theorie zou u moeten verwachten dat de behandelingen het beste werken op natuurlijk haar. Het is moeilijk voor te stellen dat laserontharing 100% effectief zal zijn op sluik haar. Toch zouden de procedures in theorie brutaal effectief moeten zijn. Hoe meer natuurlijk haar u heeft, hoe gemakkelijker de procedure.

In principe moet u het volgende vermijden: haren die rood, grijs of blond van kleur zijn. Het maakt niet uit of u donker of licht gekleurd haar heeft. Het laser ontharingsproces is ontworpen om “donker” haar op te pikken.

Geen oneffenheden of vlekken op de huid voor de procedure. Dit is vooral belangrijk als u vlak voor uw huwelijk een laserbehandeling op het gebied gaat ondergaan. De laser zal op zoek gaan naar “contrast” en “onregelmatigheden” op de huid. Dit heeft te maken met de vorm van de follikel ” de laser zal gericht zijn op de follikel ” en de huid zal ” verwarmd ” worden door de laser. Als u enige vorm van markering op uw huid heeft voor de behandeling, zal de laser niet op de follikel gericht worden.

Niet bruinen voor de ingreep. Het bruinen kan een uitgesproken effect hebben op de teint van uw huid. Een gebruinde huid ziet er “clownachtig” uit. Ja, bruinen kan enkele voordelen hebben. Het voordeel is dat de laser in staat zal zijn de laser op de follikel te richten. Het is sterk aanbevolen dat u een gebruinde huid vermijdt.

dichtstbijzijnde spa of esthetische kliniek bij uw huis. De laser kan worden gericht op het kuuroord of de esthetische kliniek van uw keuze. De kliniek zou zich op enige afstand van uw huis moeten bevinden. Misschien beter afstand dan 20 mijl. De Spa of Esthetische kliniek moet schoon zijn en moet volgens de regels van de laserbehandeling worden gebruikt. op uw huid. U kunt een swatch foto nemen van de huid die u wilt hebben voor de laser swatch. en de esthetische kliniek neemt een foto’s van het en breng ze.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.