• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Verschillende soorten haar

aug 10, 2021 Verzorging

Kapper Etten Leur

Een goede verzorging en hygiëne is een manier van leven en kappers zijn daarop geen uitzondering. Verschillende culturen moedigen het gebruik van verschillende producten en methoden aan om de hoofdhuid en het haar te reinigen en te beschermen. Vandaag de dag is het mogelijk om veel verschillende haarverzorgingsproducten te kopen. Rekening houdend met de verschillende haargroepen en functies, is het belangrijk om producten te kopen die geschikt zijn voor het haartype.

Soorten haar

De verschillende soorten haar zijn:

Capon krullend haar wordt nooit grijs, en het zit vol met natuurlijke highlights en variërende tinten rood, bruin, zwart, en geel. Als uw haar een beetje kleur en veel krul nodig heeft, moet u op zoek gaan naar een stijltang die de klus kan klaren. Als je onhandelbaar haar hebt, kun je het behandelen door een volumizer te gebruiken en fixeermiddelen en kleur aan te brengen, bij voorkeur met een vleugje spray om het op zijn plaats te houden.

De eerste in lengte haar is theroglied haar; in feite is het recht, op hetzelfde moment is het golvend. Het gearedpour haar, met zijn elastische schubbenlaag, wordt niet grijs. Evenmin vertoont het hoofd. gearedpour is haar van gemiddelde lengte dat meestal fijn is en van gemiddelde dichtheid.

De volgende lengte is klein haar. Het is stug en heeft strakke krullen. De schubbenlaag is strak gekruld, en het haar is sterk gestructureerd. De schubbenlaag is strak gekruld, en het haar is versterkt door de ingenaaide haarspoor. Kleine, petite stukken haar worden gemengd met langere lokken om een look van volume te produceren.

De volgende lengte is lang haar. Het is weerbarstig en kan vrij lang zijn. De cuticula is lang en strak, zonder fly aways. Het haar wordt verwarmd met directe warmte (föhnen, hete krullen, of perskammen) of door een stoompersing. De schubbenlaag is bedekt met of zonder een beschermende coating.

De derde lengte is halfstijf haar. Het is niet helemaal lang maar ook niet helemaal kort. Het is wat aan de middellange kant, tussen middellang en lang in. Veel vrouwen hebben dit soort haar. De cuticula is niet helemaal zo strak, of niet helemaal zoals bij de eerste twee lengtes. Dit soort haar, mits goed onderhouden, kan er redelijk goed uitzien.

De vierde lengte is krullend haar. Dit soort haar, met zijn kleine, strak omlijnde krullen, is het moeilijkst te stylen. Het is het beste om een zachte krultang of steiltang te gebruiken om de look te krijgen die u wilt.

 

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.