• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

vrouwelijk kapsel

aug 22, 2021 Verzorging

 

 

 

Vrouwen kapselsHabsis kapsel

De meeste vrouwelijke kapsels nemen ½ tot 3 uur in beslag, afhankelijk van de hoeveelheid moeite en tijd die erin gestoken wordt. Het perfecte kapsel is absoluut noodzakelijk voor een professional en vooral als je nachtdienst hebt. Hieronder volgt een basishouding voor het knippen van het haar:

Ontspan uw gezicht, bij voorkeur nadat u het hebt gewassen en gehydrateerd, en droog uw haar.

Reinig uw hoofdhuid met shampoo om hem weer fris te maken, droog uw haar handdoekdroog en breng uw haar in model met een lichthoudende thermische stylinggel.

Leid je hand zo goed mogelijk:

* Je moet voorover buigen en je haar van voren naar achteren kammen.

* Aan de voorkant, verzamel het haar alsof u het wilt steilen, maar draai het haar niet om uw vingers. la uw haar aan de achterkant en laat het in lijn met uw hoofd vallen.

* Naar achteren, weer voorover buigen en je haar vastzetten met een greep aan de achterkant. Knip vervolgens langs het haar, waarbij u de voorkant opruimt. Het haar wordt ½ inch langer geknipt dan aan de voorkant.

* Kook ongeveer 3 liter water om een constante temperatuur te behouden.

Na de knipbeurt wordt u geadviseerd uw haar te stylen, maar als u weg moest of het huis niet uit kunt, is het noodzakelijk een stylingproduct aan te brengen.

* De snede moet van oor tot oor precies gelijk zijn.

* Mannen zijn vaker verontrust als hun haar niet goed geknipt is.

* Vrouwen zijn vaker boos over een ongelijke snijlijn.

Hoe het kapsel wordt gemaakt

Kies een stylist die de vaardigheid en kennis van het vak heeft. Veel stylisten zijn geen professionals en kunnen het haar niet op een professionele manier knippen.

De stylist weet waar elk type haar groeit en stemt de snit daarop af.

De stylist heeft de vaardigheid om de beste shampoos, conditioners, kleuren en stylingproducten te kiezen om vervaging tot een minimum te beperken en nietjes te behandelen.

De styliste weet hoe ze neusgaten en delen van het gezicht die met permanente gitzwarte nagellak moeten worden bedekt, moet dichtspelden.

Hij weet hoe hij druk moet uitoefenen op de hoofdhuid, en gebruikt lange, langzame, stevige strijkbewegingen om zijn werk te doen.

Wanneer de stylist het nodig acht, gebruikt hij een paar antivrieshandschoenen op de handen om de scherpte tot een minimum te beperken.

De Velcro© is een speciaal soort taaie handschoenen die in de handpalm passen. Soms zit er een klein lipoglycolide dopje op, maar dat is vooral handig om materiaal vast te binden als de handschoenen samen met de andere worden gebruikt.

Het houdt je handen warm.

Het voorkomt uitdroging van de huid.

Het materiaal verhoogt het vermogen van de huid om vocht vast te houden.

Het heeft een comfortabele grip zodat het niet uit je hand glijdt.

Het is ademend.

Het zal niet afvallen.

Het zal voorkomen dat je nagels breken.

En het zal ervoor zorgen dat je handen geen infecties oplopen.

IPL of Intense Pulsed Light-fototherapie helpt de beschadigde huid te herstellen en de groei van nieuw collageen te stimuleren.

Het is een niet-chirurgische facelift.

Het veroorzaakt geen blauwe plekken.

Het is veilig voor zonaanbidders.

Het is niet permanent.

Het kost ongeveer hetzelfde als een facelift.

Het heeft wat hersteltijd nodig.

Massage kan worden gedaan terwijl de patiënt onder sedatie is.

Het kan een allergische reactie veroorzaken op het gebruikte topische middel.

Het werkt niet voor alle huidtypes.

Professionele huidverstrakkingstechnieken

Enos Orbital is een relatief nieuwe manier om de huid strakker te maken. Het is ontworpen om te werken op de diepste lagen van de gezichtshuid. Aangezien het echter niet effectief is tegen het diepste weefsel, zullen de resultaten waarschijnlijk niet erg lang duren.

Diamantmicrodermabrasie is een niet-ablatief middel voor oppervlakteverdunning, dat vaak wordt gebruikt in reductietherapie voor rimpels. Het veroorzaakt enige irritatie wanneer het op de huid wordt aangebracht, dus wordt het meestal niet aanbevolen voor huidbehandelingen.

Het herstelt ongelijkmatige pigmentatie en littekens. Het verbetert echter niet de elasticiteit van de huid; het kan littekenvorming veroorzaken omdat het de diepe weefsels niet bereikt.

lees meer:

Trendy kapsels

Kapsalon Maastricht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.