• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe krijg je een pedicure?

jan 25, 2022 Verzorging

pedicure

Iemand krijgt een pedicure als hij of zij naar een schoonheidssalon of spa gaat. De procedure wordt uitgevoerd door een professional en moet dus worden uitgevoerd door een gediplomeerd pedicure. De duur van de behandeling hangt af van de aard en de ernst van het probleem. Het belangrijkste doel van een pedicure is om de voeten en nagels er mooi uit te laten zien.

In landen als India, Pakistan, Egypte en andere landen worden meestal kinderen tussen vijf en tien jaar oud pedicure genoemd. Volwassenen geven hun kinderen meestal de kans om hen te observeren als ze voor het eerst naar een salon gaan. De procedure is heel eenvoudig en de aandacht die het kind krijgt is even belangrijk.

Er zijn enkele speciale behandelingen die gewoonlijk in een pedicuresalon worden gegeven en dat zijn:

o Paraffinebehandelingen – De pedicuremethode waarbij was of paraffine op de voet wordt aangebracht, gebeurt meestal in een zuurstofatmosfeer. Deze methode wordt verondersteld om de circulatie en de hygiëne in het gebied te verhogen. Daarna wordt puimsteen gebruikt om de dode huid van de voeten te verwijderen.

o Pumiceuffilatie – Dit is het losmaken van verharde huid met behulp van paraffine of een ander verzachtend middel. De hiervoor gebruikte chemicaliën kunnen van plaats tot plaats verschillen. Het wordt gedaan door warme paraffine aan te brengen om de voeten zacht te maken en het er dan af te schrapen met scheermesjes.

o Splitting en Peeling – Dit is het verwijderen van de dode huid van de voeten met behulp van agressieve chemicaliën en / of lasers.

o Liposuctie – Dit is de verwijdering van vetophopingen door middel van chirurgische ingreep(en).

2. Ga naar een nagel spa

3. Laat je nagels manicuren

4. Bevochtig hun huid

5. Breng een paar mooie kleuren aan

6. Laat hun voeten drogen

7. Neem een professionele pedicure

Je zult er versteld van staan hoe goed je kinderen kunnen opletten op alle details van een Floral Nail Art manicure. Ze vonden het geweldig. Dat vond ik ook. Mijn jongens kenden het alfabet niet, en stickers waren helemaal nieuw voor ze.

De volgende keer dat u uw kinderen meeneemt naar een nagelstudio, zorg er dan voor dat ze instructies krijgen van de pedicure over wat ze mogen doen.

Als ze klaar zijn met de manicure, zorg er dan voor dat ze op een comfortabele stoel zitten. Het kan makkelijker voor ze zijn om op de handen van hun ouders te leunen of op de stoel waar ze op zitten. Ze moeten zich vooral op hun gemak voelen.

Neem ze mee naar een nagelstudio waar ze een professionele pedicure kunnen laten doen. In de meeste gevallen zit je in een salon die verbouwd is en waar alle apparatuur gloednieuw is. De lak is fris en de rekken zijn gevuld met alle prachtige nagellakken.

De volgende stap is om de voeten van je kinderen nat te maken. Trek ze die leuke schoentjes aan en was ze helemaal. Ze zullen zich verfrist voelen en klaar zijn om een duik in het zwembad te nemen.

Als je kinderen de deur uitlopen, zul je ze opwachten. Je zult blij zijn dat je ze een leuke tijd hebt bezorgd.

Al met al zal uw kind het heerlijk vinden om thuis een pedicure te krijgen van een ouder die zijn voeten respecteert en het belang van Fit Feet Day kent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.