• Welcome to our consulting company ConsultCorp
+ (007) 548 58 5400
+ (007) 548 58 5400
7:30 AM - 7:30 PM
Monday to Saturday

Hoe zich te ontdoen van uitgezakte

aug 22, 2021 Verzorging

Permanente make up wenkbrauwen

 

 

 

 

Je kunt die extra jaren er nu afhalen. Je kunt er geweldig uitzien. angs zijn perfect wenkbrauwen doen make-up goed, eigenlijk kunnen ze zelfs je ogen groter laten lijken. angs zijn niet moeilijk aan te brengen, zijn niet permanent en het beste van alles is dat ze je natuurlijke kenmerken versterken.

enny’s Day Spa begint met ervoor te zorgen dat elke klant zich comfortabel voelt vanaf het moment dat ze in mijn stoel zat tot ze vertrok. Ik wilde niet dat iemand mijn stoel te verlaten voordat ze dat deden. Ik had persoonlijk gedaan duizenden gezichtsbehandelingen aan honderden mensen en maakte om te garanderen dat ze allemaal mijn stoel gelukkig verlaten. Ik zorgde ervoor dat ze precies wisten hoelang ze in mijn stoel moesten zitten voordat ze zouden vertrekken. Ik heb een waakzaam oog en ik liet nooit iemand mijn stoel verlaten voordat ik klaar was om te vertrekken. Het grootste probleem dat ze hadden was de schrik van het witte licht dat in hun gezicht afging. Ik legde hen uit dat het een laser was en dat het hun gezicht alleen maar donkerder en paarser zou maken. Ze namen het advies nog steeds aan, maar besloten het toch te proberen. Uiteindelijk veranderde dat advies echter. Het grote probleem was dat ze er niet omheen konden. Ze mochten alleen om de dag scrubben en geen gezichtsproducten op oliebasis gebruiken. Ik legde hen uit dat dit niet goed was. Het veroorzaakte meer rimpels. Uiteindelijk lieten ze me echter weten dat ze alleen maar spijt hadden van hun beslissing. Ik vertelde hen dat ze als conclusie moesten nadenken over het voordeel van mij hun wenkbrauwen gratis te laten doen.

Uiteindelijk besloten ze allemaal dat mij de volle mep betalen het beste idee was. Terugdenkend aan mijn oorspronkelijke gesprek met de twee jonge vrouwen, realiseer ik me dat ze dachten dat laserbehandeling van de wenkbrauwen hun leven zou veranderen. Ik liet hen weten dat het hun leven niet zou veranderen. Gelukkig genieten ze van de resultaten en zijn ze zelfs gestopt met het gebruik van potlood om hun wenkbrauwen te tatoeëren . Dat was zo’n gelukkige dag voor mij.

Vraag: Wat denk je dat de belangrijkste factor was die je klanten overtuigde om je hun wenkbrauwen te laten doen zonder kosten? Antwoord: Nou, het ging niet om het geld. Het was niet eens de Cameron Diaz impressie. Het ging allemaal om de wenkbrauwen. Toen ik die eerste klanten kreeg, waren het de wenkbrauwen die ik hen kon helpen. Toen realiseerde ik me, naarmate ik er beter in werd, dat ze niet alleen betaalden voor de service. Ze kregen ook een opleiding van iemand die getraind was om dit te doen. Dat onderwijs is doorgegaan naar andere bedrijven en ik hoop dat mijn filmpje zich zal verspreiden. De grootste reden waarom mensen geen Botox willen is omdat ze niet begrijpen waarvoor ze betalen. Ze denken dat het het beste is dat er ooit is geweest. Ze baseren hun mening op advertenties en wijze woorden van anderen.

Vraag: Wat zijn uw aanbevelingen voor toekomstige consumenten of saloneigenaars? Antwoord: Begin met je te laten voorlichten. U wilt weten wat de beste handelspraktijken zijn, de nieuwste FDA-voorschriften, allergische reacties en de beste ingrediënten in de branche. Controleer voordat u iets koopt.Leer wat u koopt.Stel vragen.Vergeet niet dat dit een investering is.Oplichting is gemakkelijk te krijgen maar uiterst moeilijk om er vanaf te komen.

Vraag: Wat is uw beste beschrijving van wat er gebeurt tijdens een wenkbrauwlift procedure? Antwoord: Met Botox worden de spieren ingespoten, de zenuw wordt beschadigd of vernietigd en deze wordt weer teruggetrokken. Met een Botox procedure, wordt de zenuw teruggetrokken. Het moet meer dan eens worden geïnjecteerd om het gewenste effect te bereiken.

Vraag: Wat kunt u ons vertellen over de resultaten van het gebruik van Botox in cosmetische toepassingen? Antwoord: Een week later zou het behandelde gebied nog steeds met het blote oog zichtbaar zijn.

Vraag: Wat is het succespercentage bij de behandeling van uitgezakte wenkbrauwen en andere problemen? Antwoord: Hoewel, er zijn enkele beperkingen aan het succespercentage. Het succes van een behandeling voor een bepaald behandelingsgebied varieert per patiënt en per kliniekprofessional. Afhankelijk van het te behandelen gebied, kunnen de aanvaardbare follow-up niveaus variëren. De follow-up bezoeken zijn meestal toch gratis. De arts kan een bedrag van $25 tot $100 of meer in rekening brengen voor de vervolgbezoeken. De reden hiervoor is dat de dichtheid van het haar in dat gebied meestal veel hoger is. De arts probeert zo veel mogelijk haren te verwijderen, maar kan nog steeds niet al het haar weg krijgen. Ze moet het dan op een ongeconditioneerde manier afzwakken. Het eindresultaat is dat de vervolgbezoeken op hetzelfde tijdstip plaatsvinden, heel vaak.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.